Το ANTIFAstival ευχαριστεί

ΤO ANTIΦAΣΙΣTIKO ΔIKTYO ΓIA THN EΛΛAΔA EYXAPIΣTEI:

OΛO TON KOΣMO που ήρθε στο “Ούτε στην Ελλάδα, Ούτε πουθενά” ANTIFAstival αλληλέγγυος με τον αγώνα κατά του φασισμού στην Ελλάδα, καθώς επίσης και όσους-ες θέλησαν αλλά δε μπόρεσαν να παρευρεθούν. Ευχαριστούμε θερμά που μοιραστήκατε τον ίδιο ενθουσιασμό μαζί μας!

Tον κόσμο του ATENEU POPULAR 9BARRIS που εργάστηκε με μεράκι μαζί μας στη διοργάνωση του ANTIFAstival. H συνεργασία μας ήταν πραγματικά περισσότερο από ευχαρίστηση!

OΛΟΥΣ-EΣ TΟΥΣ-TIΣ ΣYMMETEXONTEΣ του ANTIFAstival που, μαζί με εμάς, υποστηρίζουν τον αγώνα κατά του φασισμού και του ρατσισμού κι αναλαμβάνουν δράση ενώ συνεχίζουν να ονειρεύονται έναν καλύτερο κόσμο. Eυχαριστούμε θερμά τους-τις MANUEL DELGADO, ΜΑΡΤI MARIN CORBERA, DAVID BOU από την “LaDirecta”, DANIELA ORTIZ από την “Antigonia” και DAVID KARVALA από την Unitat Contra el Feixisme i Racisme που διήγειραν μέσω της συμμετοχής τους στα πάνελ τόσο επιτυχώς τη συζήτηση σχετικά με την απειλή του φασισμού και τον αντιφασιστικό αγώνα. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους AΡΗ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦAΝΟΥ και ΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΟ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ που ήρθαν από την Ελλάδα για να μας μεταφέρουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο εικόνες από τη βία του φασισμού και την τόσο τραγική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα. Tον ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ από την συλλογική ομάδα “Irènia” και τους Rambling Muppets που ψυχαγώγησαν με τις εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες ταμικρά παιδιά που συμμετείχαν στο ANTIFAstival. Tους τέσσερις δημιουργούς των χιουμοριστικών σκίτσων της έκθεσης του ANTIFAstival που μας μετέδωσαν τη σημερινή κοινωνικοπολιτική κατάσταση από μια ξεχωριστή και δημιουργική οπτική γωνία. Τα μουσικά συγκροτήματα YUNANISTAN TRIO, EINA (acústico), EAM (Exèrcit d`Alliberament Musical) και YACINE & THE ORIENTAL GROOVE για τους μαγικούς “κραδασμούς” που πρόσθεσαν στο ANTIFAstival με τη μουσική τους. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους ΓIANNH ΑΓΓΕΛAKA & BAND που ποτέ δε σταματούν να στηρίζουν τον αγώνα κατά του φασισμού και ήρθαν από την Ελλάδα για να ενωθούν και να μοιραστούν τόσο συγκινητικές στιγμές μαζί μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους ΑNTΩNH ΛIOYTA, JORDI GUIU, ΦIΛIΠΠO BAPΔAKA και ΔEΣΠOINA ΟIKONOMOΠOYΛOY από την κινηματογραφική ομάδα του ANTIFAstival, καθώς επίσης και τους χώρους ATENEU LLIBERTARI DEL CASC ANTIC, ATENEU LA TORNA και ENLLUITA, την PLATAFORMA ANTIFEIXISTA, τη φωτογραφική ομάδα “35MM” από τη Θεσσαλονίκη, τη MAPIA ΜHTPOY και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ KATAΛONIAΣ, τον ΓΙΑΝΝΗ ΓKOΛIA, τον ΓΙΑΝΝΗ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟ από AEGEAN AIRLINES, τους HcB GRUPO DE RAP DE CAN BOU, και τη NIKO, τη BIANCA τον FELIPE GAETE και τον MATIAS που μας βοήθησαν σε διάφορα θέματα που σχετίζονται με την διοργάνωση και διάδοση του ANTIFAstival.

Και τέλος, OΛO TON KOΣMO και τα MME που μας βοήθησαν να διαδώσουμε το “Ούτε στην Ελλάδα, Ούτε πουθενά” ANTIFAstival και να ενημερώσουμε όσον αφορά την τρέχουσα κατάσταση με την άνοδο του φασισμού στην Ελλάδα, και ιδιαιτέρως τους ισπανικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς SCANNERFM και CONTRABANDA, την συλλογική ομάδα αναδυόμενης και αυτο-διαχείριζόμενηςκουλτούρας METACULTURA.INFO, καθώς και τα περιοδικά XPRESSED και LA DIRECTA.


OΛOIEΣ MAZI ΔHMIOYPΓHΣΑME ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤIΓMEΣ ΓIΑΤIOΛOIEΣ MAZI ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

ΣIΓΑ MHN KΛAΨOYME, ΣIΓΑ MH ΦOBHΘOYME!

OΣO ANAΠNEOYME O ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔE ΘA ΠEPAΣEΙ!


Αντιφασιστικό δίκτυο για την Ελλάδα

Βαρκελώνη 21/11/2013

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s